Solid Performance Gym

Klein_volledig png_GYM logo wit 2023

Beyond Solid

Wat is BEYOND SOLID?

BEYOND SOLID is ‘het’ workout-event van Sportpark Blijdorp waarbij wij samen onze persoonlijke records verbreken en daarna nog een stap verder gaan. Dit doen wij samen met onze community waarbij wij elkaar motiveren en zorgen dat we doorgaan tot het einde.

Kortom, It’s No Joke!

Het park organiseert meerdere BEYOND SOLID-edities per jaar met steeds een ander thema en tussendoor diverse meetmomenten om zo jouw persoonlijke groei goed bij te kunnen houden.

Ter ondersteuning van dit evenement heeft Solid Performance Gym in de app een nieuwe club aangemaakt: BEYOND SOLID. Binnen deze community wordt de voortgang van alle deelnemers bijgehouden en vind je tips over hoe jij jouw prestaties kan verbeteren!

IT’S GO TIME!

De derde editie van de BEYOND SOLID 2023 reeks komt er aan!
Ook deze keer gaan wij de strijd weer aan met weer een nieuw thema en de daarbij horende uitdagingen. De definitieve datum van deze editie zal spoedig bekent gemaakt worden.

Ben jij een echte strijder en ga jij BEYOND SOLID?

Houd deze pagina in de gaten en blijf op de hoogte!

Wie daag jij uit?

Beyond_Groepsfoto

N.T.B.

N.T.B

Wil jij meedoen met de BEYOND SOLID?

De datum van de derde BEYOND SOLID en de inschrijving hiervoor zullen spoedig bekent gemaakt worden. Houd deze pagina in de gaten en blijf op de hoogte! 

  Heb jij nog vragen over BEYOND SOLID?

  Mail dan jouw vraag naar Info@solidperformancegym.com

  Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen te antwoorden.

  Voorgaande BEYOND SOLID FACE-OFF'S

  BBQ Run

  STRENGTH test

  KERST SPECIAL

  IT'S GO TIME