Solid Performance Gym

Klein_volledig png_GYM logo wit 2023

kickstart

Stap uit je comfortzone en geef jouw sportreis een KICKSTART!

Het kan een uitdaging zijn om weer te beginnen met sporten, maar wij staan klaar om jou daarin te ondersteunen. Via ons aanmeldformulier kunnen we samen jouw behoeften en doelen bespreken, en een plan op maat maken om je moeiteloos op weg te helpen naar een actievere levensstijl. Met deskundige begeleiding en aangepaste oefeningen kunnen we samen een veilig en effectief fitnessplan creëren.

Heb jij interesse in het KICKSTART programma?
Vul dan vandaag nog het contactformulier in en kickstart jouw sportreis naar een gezondere leefstijl!

Heb jij lang niet gesport of last van een blessure?
Lees dan snel verder en ontdek hoe het KICKSTART programma jou hierbij kan helpen!

Lang niet gesport of Last van een blessure?

FITscan

Het is belangrijk om te begrijpen dat terugkeer naar fitheid en herstel na een blessure zeker mogelijk is, zelfs na een blessure van meer dan drie jaar. Met de juiste begeleiding van ervaren trainers en een zorgvuldig opgesteld plan door een fysiotherapeut, kun je stap voor stap vooruitgang boeken. Deze professionals hebben de expertise om je oefeningen en activiteiten aan te passen aan je huidige conditie en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. Solid Performance Gym werkt daarom samen met FIT Fysiotherapie, dé expert op het gebied van fit en bewegen in Rotterdam en Haarlem. Om jou de best mogelijke kwalitatieve zorg te leveren beginnen wij dit KICKSTART pakket met een 'FIT-scan'.

FITscan

Bij deze FIT-scan wordt jou huidige niveau vastgesteld en wordt er gekeken naar eventuele blessures. Op basis van deze scan en jouw doelen maken onze trainers in samenwerking met de fysiotherapeuten een plan op maat dat past binnen jouw gekozen traject.

Dus, wil jij weer fit worden, optimale sportprestaties leveren of loop je al een tijdje rond met lichamelijke klachten of blessure?

Vul dan het contact formulier in en kickstart jouw sportreis vandaag nog!

Wil jij meer weten over onze partner FIT Fysiotherapie, bekijk dan onze partner pagina.

Het KICKSTART pakket

Met het KICKSTART pakket bieden wij jouw extra hulp bij het starten van jou sportreis en helpen wij jou bij het kiezen van het best bijpassende lidmaatschap.

FYSIEK INTAKE

Fit-scan

6 weken Trainingsschema

2x 30 min PT sessie

01

02

03

04

01

MELD JE AAN

02

TELEFONISCH INTAKE GESPREK

03

KIES JOUW TRAJECT

04

BEGIN JOUW TRAINING STARTEND MET DE FITSCAN

MELD JE AAN

TELEFONISCH INTAKE GESPREK

KIES JOUW TRAJECT

BEGIN JOUW TRAINING STARTEND MET DE FITSCAN

01

MELD JE AAN

Aanmelden kickstart

    IT'S GO TIME