Solid Performance Gym

Klein_volledig png_GYM logo wit 2023

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Minimale looptijd van de Solid Gym-lidmaatschappen is 12  maanden met daarna automatische verlenging per maand.  Na 12 maanden geldt een verplichte opzegtermijn van 4 weken. 

Opzeggen is verplicht via mail naar gym@sportparkblijdorp.nl.    

Betaling van lidmaatschappen verplicht via automatische incasso.

Uw lidmaatschap start op de dag van aanmelding of datum die u aangeeft. De incasso vindt 1x per maand plaats rond de 22-23e en betreft lidmaatschapsperiode van 1 maand vanaf uw startdatum.

LET OP: Wordt u lid tussen de tussen onze incassodatum t/m de 2e van de maand erop, dan incasseren wij de volgende maand 2 termijnen tegelijk. Houd hier rekening mee. Daarna incasseren wij  uiteraard 1x maand.

Voorbeeld:

– U wordt lid op de 6e van de maand: 

de maandelijkse incasso rond de 23e betreft uw lidmaatschapsperiode 6e van de huidige maand t/m 5e van de maand erop. 

– U wordt lid ná onze incassodatum (dus vanaf 23e) t/m 1e van de maand erop: wij incasseren dan op onze volgende incassodatum 2 termijnen: 1e periode =nabetaling én 2e periode =vooruitbetaling.

Sportpark Blijdorp/Solid Performance Gym gaat niet over tot vergoeding van gemiste lessen/uren/dagen vanwege situaties veroorzaakt door overmacht (zoals pandemie, epidemie / weersomstandigheden). Dit is te allen tijde eigen risico.

Pauzeren van abonnementen en lidmaatschappen is alleen mogelijk in geval van blessures en gezondheid met aantoonbare doktersverklaring.

Pauzeren van abonnementen en lidmaatschappen is ook mogelijk in geval van studenten die een buitenlandse stage aangaan, en uitsluitend op vertoon van stagecontract.

IT'S GO TIME