Solid Performance Gym

Klein_volledig png_GYM logo wit 2023

Proefles

Wil je ervaren hoe het is om te sporten bij Solid Performance Gym? Grijp nu je kans en boek een gratis proefles om onze inspirerende fitnesscommunity te ontdekken! Of je nu wilt vrijtrainen of mee wilt doen aan een groepsles, alles is mogelijk. Bij Solid Performance Gym staat persoonlijke groei centraal, en we zijn er om jou te helpen een effectieve fitness routine te creëren, te behouden of te verbeteren, op jouw eigen tempo.

Onze diverse groepslessen bieden voor ieder wat wils, of je nu sterker wilt worden, wilt afvallen, je mobiliteit wilt verhogen of gewoon je hoofd leeg wilt maken. Met onze gastvrije en ondersteunende omgeving voel je je meteen thuis en omringd door gelijkgestemden. Bij ons sta je er niet alleen voor: samen werken we aan jouw doelen!

Hoe werkt het? Het is eenvoudig! Na het boeken van jouw gratis proefles nemen we telefonisch contact met je op voor een persoonlijk intakegesprek. Hierin bespreken we jouw sportdoelen en verwachtingen, zodat onze ervaren trainers jou kunnen adviseren over de juiste aanpak van jouw sportreis.

Of je nu nieuw bent in de sportwereld of al ervaring hebt, onze trainers zijn er om jou te begeleiden en te motiveren op jouw fitnessreis. We geloven sterk in de kracht van onze community en de positieve energie die ontstaat wanneer we samen trainen.

Wacht niet langer en maak vandaag nog kennis met Solid Performance Gym! Boek je gratis proefles en ontdek hoe wij jou kunnen helpen je sportdoelen te bereiken. Kom in beweging, verbeter je gezondheid en maak deel uit van onze hechte fitnessfamilie. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Solid Performance Gym!

Boek vandaag nog jouw proefles!

De proefles is zowel voor het meedoen aan een groepsles als voor vrijtrainen.

  Les aanbod

  Jouw Doel, Jouw Progressie

  SOLID CrossFit

  CrossFit is een high-intensity fitnessprogramma dat functionele bewegingen combineert uit verschillende sporten en disciplines, zoals gewichtheffen, gymnastiek en cardio. Het doel is om alle aspecten van fitness te verbeteren, waaronder kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en flexibiliteit. CrossFit-trainingen zijn divers en uitdagend, met variërende oefeningen en intensiteit, waardoor het geschikt is voor mensen van alle fitnessniveaus.

  SOLID HITT

  Een HIIT-klas staat voor High-Intensity Interval Training en is een trainingsles die bestaat uit afwisselende periodes van hoge intensiteit oefeningen gevolgd door korte rustperiodes. Het doel is om de hartslag te verhogen en maximale inspanning te leveren tijdens de intensieve fasen. HIIT-klassen zijn geschikt voor alle fitnessniveaus, omdat oefeningen kunnen worden aangepast aan individuele behoeften en capaciteiten.

  SOLID40

  Solid40 is een uitdagende fitnessles die zich richt op functionele bewegingen en uithoudingsvermogen. De les ombineert hardlopen met een verscheidenheid aan functionele oefeningen, zoals gewichtheffen, burpees, roeien en box jumps. Het doel is om zowel fysieke kracht als cardiovasculaire conditie te verbeteren. De intensiteit van de les ligt zeer hoog, overleg eerst met een van onze trainers voordat je deelnee,t aan de les.

  SOLID Weightlifting

  Een olympische gewichtheftraining is een les gericht op het aanleren en verbeteren van de technieken van olympisch gewichtheffen, waaronder de snatch en clean and jerk. De training ontwikkelt kracht, snelheid, flexibiliteit en coördinatie die nodig zijn voor deze lifts. Geschikt voor zowel beginners als gevorderde atleten die hun vaardigheden in het olympisch gewichtheffen willen verbeteren.

  SOLID Mobility

  Mobility training, ook wel bekend als mobiliteitstraining, is een trainingsmethode die zich richt op het vergroten van de bewegingsvrijheid en flexibiliteit van het lichaam. Het omvat specifieke oefeningen en stretches die de gewrichten en spieren mobiliseren en de bewegingsbereik vergroten. Mobility training helpt blessures te voorkomen, verbetert de lichaamshouding en bevordert algemene bewegingskwaliteit en functionaliteit.

  SOLID Strength

  Soldi Strength is een 'progressieve weerstandstraining' les die gericht is op het verbeteren van spierkracht en fysieke prestaties . Het programma omvat oefeningen met gewichten, elastieken of het eigen lichaamsgewicht om spieren uit te dagen en sterker te maken. De weerstand wordt na verloop van tijd verhoogd om de voortgang en krachtontwikkeling te bevorderen. Deze trainingsklas is geschikt voor mensen van verschillende fitnessniveaus en streeft ernaar om deelnemers in staat te stellen hun kracht en uithoudingsvermogen te vergroten.

  SOLID Circuit

  Een strength circuit is een trainingsmethode waarbij verschillende krachtoefeningen worden gecombineerd en achter elkaar worden uitgevoerd zonder rust tussen de oefeningen. Het doel is om meerdere spiergroepen te trainen en de algehele kracht te verbeteren. De circuittraining kan bestaan uit oefeningen met het eigen lichaamsgewicht, halters, kettlebells of andere fitnessapparatuur. Elke oefening wordt meestal voor een bepaald aantal herhalingen uitgevoerd voordat je doorgaat naar de volgende oefening. Strength circuits zijn effectieve workouts die zowel de kracht als het uithoudingsvermogen vergroten en kunnen worden aangepast aan verschillende fitnessniveaus.

  SOLID BBB

  Building Solid Legs is een circuittraining gericht op het versterken van de onderlichaamsspieren. Het omvat een reeks oefeningen die specifiek gericht zijn op de spieren van de benen, billen, heupen en buik om kracht en stabiliteit te verbeteren. Solid BBB klassen zijn geschikt voor alle fitnessniveaus, omdat oefeningen kunnen worden aangepast aan individuele behoeften en capaciteiten.

  SOLID Performance

  Performance training, ook wel bekend als prestatietraining, is een gestructureerd en geavanceerd trainingsprogramma dat gericht is op het verbeteren van atletische prestaties en het optimaliseren van de fysieke en mentale capaciteiten van een sporter. Dit type training richt zich op het ontwikkelen van kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en technische vaardigheden die essentieel zijn voor het bereiken van topprestaties in de sport. Het is ontworpen om atleten te helpen hun grenzen te verleggen en hun potentieel volledig te benutten.

  SOLID Kids-Fit

  CrossFit Kids is een specifiek fitnessprogramma dat is afgestemd op kinderen. Het biedt leuke en uitdagende workouts die gericht zijn op het verbeteren van kracht, uithoudingsvermogen, behendigheid en coördinatie. CrossFit Kids stimuleert een actieve levensstijl bij kinderen en bevordert gezonde gewoonten op jonge leeftijd.

  Les rooster

  IT'S GO TIME