Solid Performance Gym

Klein_volledig png_GYM logo wit 2023

Horeca Held bij HEFTIG

WORDT JIJ ONZE HORECA HELD BIJ HEFTIG, ‘DE’ LUNCHROOM BIJ SOLID PERFORMANCE GYM?

Ben jij klaar om deel uit te maken van het meest energieke team in de stad? Bij Heftig draait alles om passie, persoonlijke groei en een gezonde levensstijl. We zijn op zoek naar een dynamische Horeca Held die ons team komt versterken en de smaak van succes naar een hoger niveau tilt.

Wat Jou te wachten Staat
Een Sportieve Community: Bij Heftig is iedereen één grote familie. Hier werk je niet alleen, maar met een team dat net zo gepassioneerd is over sport als jij. Lachen & Werken: We geloven in de kracht van een glimlach. Jouw vriendelijke service en positieve houding zorgen ervoor dat onze leden zich altijd welkom voelen. Groeikansen: Heftig is de plek waar jij kunt groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Ontwikkel je talenten terwijl je deel uitmaakt van ons enthousiaste team. Sport en Gezondheid: Je hebt gratis toegang tot onze eersteklas sportfaciliteiten op alle locaties, zodat je zelf kunt werken aan jouw fitheid.

Wie We Zoeken
* Een Foodie met Passie: Je hebt een liefde voor gezond eten en een passie voor het serveren van heerlijke maaltijden.
* Gastvrijheid Zit in Je Bloed: Klantgericht, vriendelijk, communicatief sterk en altijd klaar om een helpende hand te bieden.
* Een echte horeca tijger: Als je al ervaring hebt, fantastisch! Ben jij ook nog in het bezit van de juiste papiertjes voor sociale hygiëne en BHV, een extra PLUS punt!
* Teamspeler: Je gedijt in een team omgeving en staat klaar om je collega's te ondersteunen.
* Je bent flexibel inzetbaar: Het openen en/of te sluiten van de lunchroom is geen probleem voor jou. Net als werken op onze andere locaties

Andere zaken die wij belangrijk vinden in jouw profiel
Je beschikt over minimaal HAVO werk- denkniveau Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in de horeca (Vereist) Naast dat je vloeiend Nederlands spreekt (Vereist) beheerst je ook de Engelse taal. Je kunt snel schakelen, je toont initiatief en je steekt je handen graag uit de mouwen.

Wat kun je van ons verwachten?
Naast een te gekke baan in de bruisende omgeving van Sportpark Blijdorp bieden we jou een gezellig team van sport- en horeca liefhebbers. Samen werken we aan een topbeleving voor onze gasten op beide locaties én voor jou als medewerker. Groeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Natuurlijk ontvang je een fijn salaris en leuke extra's.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Bedrijfsfitness
  • Flexibele werkuren
  • Pensioen
  • Personeelskorting
  • Productkorting werknemers

 

Klaar Voor De Uitdaging?
Dus, ben jij de Horeca Held die wij zoeken? Wil je deel uitmaken van een inspirerende omgeving waarin je jouw passie voor horeca kunt combineren met een gezonde levensstijl? Aarzel niet langer! Stuur jouw CV en een korte motivatie naar Info@sportparkblijdorp.nl. Samen gaan we voor succes en plezier!

Bij Heftig geloven we in diversiteit en inclusiviteit. We verwelkomen sollicitanten van alle achtergronden. Sluit je aan bij ons team en help onze leden op weg naar een gezondere levensstijl terwijl je geniet van een fantastische werkomgeving.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust op 010 – 465 4977. Oh, en mocht je een toffe grap hebben, dan mag je die natuurlijk ook in je brief zetten. We houden wel van wat humor hier bij Happy Village! Tot snel!